Posted in فریلنسر موفق

ده موردی که باید قبل از فریلنسر شدن بدانید

۱- پرداخت بدهی و پس انداز پول

برای فریلنسر شدن نیاز داریم بیش از پیش احساس امنیت مالی داشته باشیم تا با خیال راحت تری فعالیت هایمان را پیش ببریم. به همین علت اگر تصمیم گرفته اید که بعد از این به صورت آزاد کار کنید مدتی به خودتان زمان بدهید تا حساب های مالیتان را مرتب کنید. اقساط و بدهی ها را پرداخت کنید و بعد از این کار مخارجتان را برای شش ماه تا یک سال محاسبه کنید و به همان اندازه پول پس انداز کنید. در این مدت خرجی نکنید که شما را در وضعیت بد مالی قرار دهد. فراموش نکنید که این پول باید تا مدتی که به صورت روتین پروژه بگیرید کافی باشد.

۲- کاری که ممکن است در آن شکست بخورید را انجام دهید، کای که کمی فراتر از توانایی های شماست.

شکست بخورید این کاری مهم است. بعضی شکست ها سنگین هستند و بعضی نه. هر روز روز ما نیست. ما روزهای خوب و بد داریم. شکستی که شما را به جلو هل بدهد و فعالانه باشد باعث می شود از خودتان بپرسید چه راه های دیگری برای انجام این کار وجود دارد؟ کجای کارم را باید اصلاح کنم؟ آیا فنون مذاکره را خوب بلد هستم یا نه؟ آیا در کارم مطابق ترندهای روز پیش می روم یا نه؟ آیا قیمت ها با خدمات یا محصولات همخوانی دارند؟ شکست شادی آور است وقتی که هنوز می توانیم روی پس اندازمان حساب کنیم و روی پای خودمان بیاستیم.

۳- ریسک محاسبه شده

اگر مدتی گذشت و نتوانستید پروژه جدیدی بگیرید فرکانس صدایتان را بالا ببرید و این را بدانید که شنیده می شوید. جدی باشید و خودتان را به دنیا نشان دهید. طوری کار کنید که بدانید در مسیر موفقیت هستید. گاهی اتفاقات غیرمترقبه پیش می آیند وسیله ای خراب می شود یا بیمار می شوید ولی درست قبل از جهش بزرگمان دنیا امتحانمان می کنید تا ببیند که چقدر جدی هستیم. در عمق بپرید زیرا این قسمتی از پروسه ی انجام کارهاست. «بپرید، تور حاضر می شود.»

۴- دامنه ارتباطات را گسترش دهید.

اطرافتان را با افراد مستعد، کوشا و باانگیزه پر کنید. این افراد آماده اند تا باهم جشن موفقیت بگیرید و باهم شکست بخورید. در ایونت هایی که با کسب و کار شما مرتبط است شرکت کنید و از قبل برای این کار برنامه ریزی کنید. مشتری هایتان بیشتر کجا می روند؟ مخاطبانتان به چه چیزهایی علاقه دارند؟ سعی کنید دنیا را از دید مشتری ها یا مخاطبانتان ببینید. ساختن ارتباط با افراد و بودن در محیط های مناسب کلید موفقیت است.

۵- اگر از پس محاسبه درآمد و هزینه برنمی آیید این کار را به افراد متخصص بسپارید.

بعضی از ما در محاسبات یا به یاد آوردن تاریخ پرداخت قبض ها یا چک ها مشکل داریم و به خاطر مشغله زیاد آنها را از یاد می بریم. برای مرتب کردن حساب ها از کسی که در این کار تخصص دارد کمک بگیرید. نوشتن دقیق درآمد و هزینه بسیار مهم است و اینکه قبل از هزینه کردن درآمد داشته باشیم و پول مان را در جایی خرج کنیم که سرمایه گذاری به حساب بیاید. مشاوره با افراد متخصص در این زمینه به ما کمک می کند.

۶- روی چیزی سرمایه گذاری کنید که مصمم بودن شما را نشان دهد.

این کار می تواند مشاوره گرفتن از افراد متخصص، آموزش دیدن، ساخت وب سایت خودتان و یا خرید یک کامپیوتر جدید باشد. شما مسئول تغییر زندگی خودتان هستید و با این کار در مسیر موفقیت قرار می گیرید و به جلو حرکت می کنید. اگر روی خودتان و کسب و کارتان سرمایه گذاری نکنید چطور می خواهید دیگران روی شما سرمایه گذاری کنند؟

۷- برای افرادی که توان پرداخت ندارند رایگان کار کنید.

هیچ کسی دوست ندارد که دانش و تجربه خود را رایگان در اختیار دیگران قرار دهد اما این کار را برای کسانی که توانایی پرداخت ندارند انجام دهید. با این کار توانایی هایتان را تمرین می کنید و محصول کارتان را می ببینید و نمونه کارهای بیشتری برای مشتری های آینده دارید. تحقیق کنید و ببینید چه کسانی واقعا به کار شما احتیاج دارند و از آن ها توصیه نامه بگیرید و پرتفولیو خود را پربارتر کنید. کاری که انجام می دهید را برایشان روشن کنید و بازخوردها را دریافت کنید. چه چیزی را در تجربه با شما دوست داشتند؟ دوست دارند چه موارد دیگری اضافه شود؟ بعضی از آنها با رشد کسب و کارشان به مشتری های خوبی تبدیل می شوند که از خدمات شما راضی هستند و با اعتمادی که به شما دارند با خیال راحت صورت حساب ها را پرداخت می کنند.

۸- حضور آنلاین در شبکه های اجتماعی

برای شروع کارتان نیاز به یک اکانت اینستاگرام یا فیسبوک یا توئیتر یا لینکدین دارید. پروفایلتان را با عنوان کسب و کارتان بسازید و اطلاعاتتان را تکمیل کنید. تحقیق کنید که چه محتوایی برای کسب و کار شما مناسب تر است، کمال طلبی را کنار بگذارید و شروع کنید. در ابتدا پاسخگوی افراد کمی هستید از آن ها بازخورد بگیرید و نقاط قوت و ضعفتان را بررسی کنید. بخوانید، خلق کنید و انتشار دهید و این پروسه را دائما تکرار کنید تا به مرور بهتر شود.

۹- در استفاده از منابع علمی رایگان زیاده روی کنید. دائما بخوانید و خودتان را به روز کنید.

کتاب بخوانید یا کتاب صوتی گوش دهید، مقاله های جدید بخوانید، پادکست گوش دهید، در وبسایت ها جست و جو کنید و از مطالب الهام بگیرید. این کار به شما کمک می کند توانایی هایتان را بالا ببرید و خودتان را باور کنید.

۱۰- هر روز یکی از این موارد را انجام دهید.

نمی شود تمام این موارد را باهم انجام داد ولی می شود هر روز روی یکی تمرکز کرد. بعد از گذشتن سیصد و شصت و پنج روز سال شما کار بزرگی برای کسب و کارتان کرده اید. کارهای بزرگ را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و شروع کنید. اگر احتیاج به ساخت وبسایت دارید به دنبال این کار بروید. با یک وبسات ساده شروع کنید و کم کم آن را ارتقا بدهید. چه کارهایی برای موفق شدن انجام داده اید؟ چه چیزی باعث شده در جا بزنید و حرکت نکنید؟ داستان زندگی من را در قسمت درباره من بخوانید و داستان شگفت انگیز خودتان را با من در میان بگذارید. 🙂

فعلا دیدگاهی نداریم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای جستجو شروع به تایپ و سپس اینتر کن

Shopping Cart